×

BuurtKadoos

30 maart 2020

Verkoop cadeaubonnen geheel kosteloos via HelpLokaal

De coronacrisis heeft heel Nederland in zijn greep. Voor veel ondernemers zijn de gevolgen hiervan direct voelbaar. Waarbij supermarkten keihard moeten werken om voorraden bij te vullen zijn restaurants genoodzaakt hun deuren te sluiten of voortaan maaltijden te bezorgen. Ook als BuurtKadoos voelen wij de effecten van deze crisis en staan wij voor de grootste uitdaging ooit. Daarom zijn wij voor gen die getroffen zijn een samenwerking aangegaan met HelpLokaal.

Wij komen hier alleen SAMEN uit, met wederzijds begrip en hulp. De steun van banken en overheid zal ons waar nodig hopelijk ook helpen. Wij doen er alles aan om de verbinding tussen consumenten en lokale ondernemers in stand te houden en voelen ons nauw betrokken bij de ondernemers in Nederland. Hieronder tref je twee voorbeelden aan hoe wij dat concreet maken.

Met het platform www.HelpLokaal.nl hopen wij jou als ondernemer een steuntje in de rug te geven. Via dit platform word je zichtbaar voor jouw lokale klantenkring en kun je cadeaubonnen of jouw webshop kosteloos onder de aandacht brengen om zo toch omzet te genereren. Nodig ook collega’s en ondernemers in de buurt uit om zich gratis op HelpLokaal aan te melden, hoe meer hoe beter! Aanmelden is zo gedaan:


Ga naar HelpLokaal.nl
Ga naar HelpLokaal.nl

Open op je telefoon, tablet of computer een web-browser en ga naar HelpLokaal.nl

Voeg gratis je bedrijf toe
Voeg gratis je bedrijf toe

Klik rechts bovenin op ‘Bedrijf toevoegen’ en sluit je onderneming gratis aan bij HelpLokaal.nl

Wij zorgen voor de rest!
Wij zorgen voor de rest!

Wij zullen dit platform geheel kosteloos onder de aandacht brengen bij consumenten. Ga naar HelpLokaal! 


Wij blijven ons inzetten om de verbinding tussen consumenten en lokale ondernemers in stand te houden en te stimuleren. Óók voor de ondernemers die geen klant (meer) zijn van BuurtKadoos.

Steun ondernemers, winkel verantwoord en help lokaal!
Geplaatst door: Sonny
Categorie: Ondernemers, Tips