×

BuurtKadoos

Wij zijn BuurtKadoos

Wij geloven dat wonen, werken, winkelen en ontspannen buurten leefbaar houdt. Dat kunnen wij niet alleen. Dat doen wij met ondernemers én met bewoners, want samen staan we sterk.

BuurtKadoos is als het verbindende middel tussen de ondernemer en de bewoner. Jij hebt een boodschap, een presentje of een compliment. Wij leveren deze af bij nieuwe buurtbewoners.

Ontmoet ons team!

Wij houden van ondernemers

(en héél veel andere mensen)

Betrokken bij de wereld

Om te compenseren voor onze CO2-uitstoot planten wij maandelijks bomen in klimaatbestendige bossen in Nederland en in Madagaskar. Het vullen de BuurtKadoos gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een zeer bekwaam en betrokken team waar wij al bijna 10 jaar mee samenwerken.

Wij houden ook van ondernemers over de grens. Via Wakibi steunen wij ondernemerschap in ontwikkelingslanden door middel van microkredieten. 99% van ons drukwerk is gemaakt van FSC gecertificeerd papier en alle BuurtKadoos worden zorgvuldig geseald met biologisch afbreekbaar plastic.

Hoe wij duurzaam ondernemen

DDMA Privacy Waarborg

Net als vele andere bedrijven heeft BuurtKadoos de afgelopen tijd diverse maatregelen getroffen om AVG-proof te worden. Dat hebben we voor onze eigen organisatie gedaan, maar nog veel belangrijker, voor onze klanten en gebruikers. Wil je precies weten hoe wij omgaan met jouw privacy, lees dan het privacy reglement.

DDMA Privacy Waarborg
BuurtKadoos

Actief in meer dan 300 buurten door heel Nederland

Voor ieder wat wils!

Maatwerk oplossingen

BuurtKadoos is een product van Buurt & Co. Bij Buurt & Co denken wij verder dan alleen BuurtKadoos. Zo werken wij nauw samen met gemeenten, woningcorporaties en winkelcentra. Met deze partijen slaan wij de handen ineen voor speciale projecten.

Bij Buurt & Co staan wij voor volledige ontzorging. Wij regelen dus de acquisitie, maken het ontwerp en drukken en stellen de pakketten samen. Heb je interesse in een geschenkbox met eigen branding? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie

Maatwerk projecten

Jij hebt skills. Wij mogelijkheden.

Jij hebt vier armen en daarom kan je bellen, mailen, organiseren en tafeltennissen tegelijk. Dat is de reden dat je bij ons moet komen werken.

Vacatures

BuurtKadoos vacatures

Laten wij ook samenwerken

Wel zo gezellig!

Ik wil meedoen