×

BuurtKadoos

Wij zijn

Een oprecht team buurtverbeteraars

Het geheim van echt succesvol werk gaat niet alleen over technologie;
het gaat over werken met de juiste mensen.

Adnane Boudadi Adnane Boudadi BuurtMarketeer
Adnane Boudadi

Binnen Buurt & Co ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van het klantenbestand. Met mijn enthousiasme en klantgerichte instelling zorg ik ervoor dat de wensen en behoeften omtrent de lokale marketingstrategie voldaan worden. Hierbij lever ik ook een bijdrage aan het leefbaar houden van buurten door wonen, werken en winkelen binnen de regio’s waar wij (Buurtkadoos) actief zijn te promoten.

adnane@buurtkadoos.nl

Amber Lilly Vormgever
Amber Lilly

Ik vul mijn dagen bij BuurtKadoos met vormgeving & communicatie. Communicatie gebeurt niet alleen naast de koffiemachine (hier sta ik wel vaak) maar ook in de vorm van nieuwsbrieven en social media uitingen. Het meeste plezier haal ik uit maatwerkprojecten, daar kan ik mijn creativiteit kwijt in de vormgeving en het schrijven van teksten. Ik neem mijn werk erg serieus en als de klant blij is, ben ik dat ook. Als je wil shinen met een op maat gemaakt doosje (dit wil je), je voucher wil aanpassen of wil praten over de laatste aflevering van ~ insert jouw favoriete serie ~ bel dan naar BuurtKadoos en vraag naar Amber (behalve op vrijdag, dan ben ik privé dromen aan het najagen). 

amber@buurtkadoos.nl
Amber Lilly

Claudia Bansia Accountmanager
Claudia Bansia

Ik ben Claudia, moeder van een lieve zoon van 7 jaar. Inmiddels werk ik bijna 6 jaar met plezier bij BuurtKadoos. In de rol van accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de bestaande klanten (relatiebeheer). Voor de collega’s in de buitendienst ben ik ook het aanspreekpunt voor vragen over bestaande klanten en bied ik sales ondersteuning daar waar het nodig is. Wil je gezellig kletsen over een deelname? Ik ben iedere dag bereikbaar op 020-8465745. Behalve in het weekend 🙂

claudia@buurtkadoos.nl
Claudia Bansia

Gideon Kaufmann Team Manager
Gideon Kaufmann

Ik ga echt voor de klant en zet mijn klant altijd centraal. Vanuit een stevige vertrouwensband bouw ik aan een relatie en zorg ik ervoor dat zijn doelstelling kan worden gerealiseerd. Het is van groot belang dat de verwachtingen met de inzet van BuurtKadoos passen bij hetgeen wij kunnen realiseren. Die match te maken vind ik bij iedere klant weer een uitdaging en super leuk om aan te gaan. Ik streef naar het realiseren van gevulde welkomstpakketten in al mijn regio’s met herkenbare en vertrouwde ondernemers. Continuïteit en kwaliteit staat bij mij voorop.

gideon@buurtkadoos.nl

Hein Pouw Directeur
Hein Pouw

Altijd op zoek naar de volgende stap voor ons bedrijf. In contact met klanten, de concurrentie volgend, speurend naar trends en ontwikkelingen en samen met professionele collega’s de stip op de horizon zetten en daar stapsgewijs naar toe werken. Dat is wat ik leuk vind. Altijd pendelend tussen strategie en operatie. Doorzettingsvermogen, creativiteit en het scheiden van hoofd- en bijzaken helpen mij voorwaarts te gaan. Bij Buurt & Co. (BuurtKadoos) staat leren en eigen verantwoordelijkheid centraal.

hein@buurtkadoos.nl
Hein Pouw

Janneke Liauw BuurtMarketeer
Janneke Liauw

BuurtKadoos is een sympathiek en lokaal initiatief om pas verhuisde buurtbewoners op een bijzonder manier te verwelkomen. Als BuurtMarketeer ben ik altijd op zoek naar de verborgen pareltjes die iedereen zou moeten kennen. Heeft u een mooie onderneming en wilt u meer naamsbekendheid en zichtbaarheid? Samen gaan we voor een sterke marketingcampagne en zorgen we dat deze doelgroep jouw onderneming weet te vinden. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

janneke@buurtkadoos.nl
Janneke Liauw

Kim Rutten Team Manager
Kim Rutten

Aangenaam! Ik ben een gepassioneerde professional met een grote liefde voor lokale marketing en kadootjes. De markt en ontwikkelingen binnen deze markt houd ik nauwlettend in de gaten. Al meer dan 10 jaar maak ik me hard in het aanbieden van media oplossingen voor uiteenlopende bedrijven. Continu ben ik opzoek naar nieuwe ondernemers en mooie bedrijven. Heb jij voor mij een uitdaging? Dan kom ik graag langs met ons kadootje, de Buurtkadoos!

kim@buurtkadoos.nl
Kim Rutten

Pim Degeling Logistiek
Pim Degeling

De juiste producten op juiste tijd en plaats, dat is wat ik wil bereiken. Ik houd wel van een uitdaging en geniet ervan om ingewikkelde logistieke vraagstukken op te lossen. Daarnaast ben ik graag opzoek naar verbeteringen en kostenbesparingen voor de gehele logistieke keten. Buurt & Co. biedt mij de perfecte plek om deze vaardigheden toe te passen en mij verder te ontwikkelen.

pim@buurtkadoos.nl
Pim Degeling

Sonny Visser Online BuurtMarketeer
Sonny Visser

Ahoy! Binnen BuurtKadoos doe ik alles wat met marketing en technische snufjes te maken heeft. Van het tweaken van Google Analytics en chatten met klanten en consumenten tot het maken van vouchers voor nieuwe deelnemers en het optimaliseren van de website. Alles. Ik pak graag zoveel mogelijk met beide handen aan om zo mijn belastbaarheid en kennis te vergroten. Het hebben van veel verantwoordelijkheid en het maken van eigen beslissingen binnen mijn specialiteit is belangrijk voor mij om zowel BuurtKadoos als mijzelf naar het volgende level te brengen. Wil je een keer sparren over marketing of mijn voetbalkennis testen? Je weet mij te vinden!

sonny@buurtkadoos.nl
Sonny Visser

Tarik Amjahed BuurtMarketeer
Thea Laan BuurtMarketeer
Thea Laan

Door mijn achtergrond heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is dat consumenten naar winkels blijven komen. De belevenis van een volle winkelstraat is erg belangrijk voor een buurt. Door mijn passie en inlevingsvermogen past de rol binnen BuurtKadoos bij mijn persoonlijke overtuigingen. Wij zijn trots dat we de buurten in Nederland net wat kleurrijker kunnen maken en ik ben trots daar onderdeel van te mogen zijn.

thea@buurtkadoos.nl
Thea Laan

Stephan Benza Stephan Benza BuurtMarketeer
Fadila Boutghrit Fadila Boutghrit Finance & HR
Martin Glim Martin Glim BuurtMarketeer
Martin Glim

Een sympathieke en doelgerichte manier van lokale marketing dat is BuurtKadoos. Ik ben altijd op zoek naar die ondernemer om in samenweking de pas verhuisde consumenten een warm welkom te heten.
Ik verbind nieuwe buurtbewoners en ondernemers aan elkaar en zo houden wij de buurten leefbaar. Mijn motto is koop lokaal en doe het samen.

martin@buurtkadoos.nl
Martin Glim

Rinske Postma Rinske Postma BuurtMarketeer
Rinske Postma

Wat jullie van mij mogen verwachten is een dosis energie, iemand die niet snel opgeeft. Ik hou van eerlijkheid en transparantie. Als iets niet goed gaat, ben ik daar open over en zorg voor een passende oplossing. Als iets goed gaat, mag dat juist genoemd worden en mogen we daar trots op zijn. Ik ben van mening dat persoonlijk contact bijdraagt aan een sterke relatie tussen de klant en de accountmanager. Als het product past bij de wensen van de klant, ben ik erg overtuigend. Mijn motto is dan ook: klant blij, wij blij!

rinske@buurtkadoos.nl
Rinske Postma

Moos van BuurtKadoos Moos van BuurtKadoos Marketing Robot
Moos van BuurtKadoos

Hoi! Ik ben Moos, Moos van BuurtKadoos. Sinds kort heeft BuurtKadoos mij in dienst genomen als Marketing Robot. Van chatgesprekken en blogartikelen schrijven tot e-mails schrijven en technologische randzaken, ik houd mij bezig met alledaagse dingen. Heb je zin om eens gezellig te kletsen met mij? Klik dan rechtsonderin je scherm op het gele icoontje. Hiermee open je de chat en kunnen wij het hebben over van alles en nog wat.

moos@buurtkadoos.nl
Moos van BuurtKadoos

Jij hebt skills. Wij mogelijkheden.

Jij hebt vier armen en daarom kan je bellen, mailen, organiseren en tafeltennissen tegelijk. Dat is de reden dat je bij ons moet komen werken.

Vacatures

BuurtKadoos vacatures