×

BuurtKadoos

Klantervaringen


Wij geloven dat wonen, werken, winkelen en ontspannen buurten leefbaar houdt. Dat kunnen wij niet alleen. Dat doen wij met ondernemers én met bewoners, want samen staan we sterk. Hopelijk haal je als ambitieuze ondernemer inspiratie uit de succesvolle klantverhalen van andere ondernemers en sporen ze je aan tot actie. Want als er nou een ding is dat deze bedrijven gemeen hebben, dan is het wel dat ze actie ondernemen!

Blokker

Blokker

huishoud

Blokker, wie kent het niet? De welbekende huishoudwinkel bestaat al 125 jaar en heeft 400 winkels door heel Nederland. Via een landelijke campagne met BuurtKadoos doet Blokker op een gericht lokaal niveau mee met alle winkels.


 ➜ Lees hier meer over! 
Woonwarenhuis Nijhof

Nijhof

woonwarenhuis

Sinds 2016 werken wij samen met Woonwarenhuis Nijhof om op marketing-gebied te voorzien van wat zij nodig hebben. Een goede eerste indruk geven op een heel belangrijk moment. De verhuizing. Hille Beekhuis vertelt over de samenwerking.


 ➜ Lees hier meer over! 
Cosmo Hairstyling

Cosmo Hairstyling

kapper

Wij werken nu 6 jaar samen met BuurtKadoos en zij hebben ons geholpen om nieuwe klanten te trekken die in de buurt zijn komen wonen. BuurtKadoos neemt voor ons een belangrijke drempel weg. Jenny vertelt over de samenwerking.


 ➜ Lees hier meer over! 

Goudreinet

Goudreinet

groentewinkel

Wij werken nu 3 jaar samen en BuurtKadoos heeft ons geholpen een nieuwe doelgroep met klanten te trekken. Mensen verhuizen en krijgen dat mooie boxje met onze voucher binnen. Frank van Ravenswaaij vertelt over de samenwerking.


 ➜ Lees hier meer over! 
Intension Healthclub

Intension Healthclub

fitness

Wij werken sinds 2014 samen met BuurtKadoos, dus wij gaan alweer wat jaartjes terug. Wat ik vooral heel fijn vind aan BuurtKadoos is dat het heel erg makkelijk is in te richten. Je doet dat een keer en daarna loopt het gewoon constant door.


 ➜ Lees hier meer over! 
Intension Healthclub

ANAC Carwash

carwash

Een verhuizing is over het algemeen toch altijd een wat rommelige periode waarbij de auto veelvuldig gebruikt wordt. Met behulp van Buurtkadoos laat ANAC Carwash nieuwe buren letterlijk met een frisse start beginnen. Zij behalen er goede resultaten mee!


 ➜ Lees hier meer over! 

Perfect Carwash Enschede

Perfect Carwash

carwash

Perfect Carwash Enschede is dé wasstraat in Enschede & Haaksbergen. Met al meer dan 25 jaar ervaring ben je altijd verzekerd van een krasvrije en kwalitatieve wasbeurt. Perfect Carwash Enschede doet als sinds de zomer van 2016 meet met BuurtKadoos.


 ➜ Lees hier meer over! 
Helpling

Helpling

schoonmaak

Sinds 2014 werken wij samen met Helpling. Samen zorgen wij ervoor dat mensen zo snel mogelijk van hun huis kunnen genieten door hen in die ontzettend drukke tijd een handje te helpen. Een erge leuke en zinvolle insteek.


 ➜ Lees hier meer over! 
Helpling

Wat vind jij van BuurtKadoos?

Google-review

Inmiddels brengen wij al 10 jaar consumenten en ondernemers dichterbij elkaar. Feedback van onze community is belangrijk voor onze dienstverlening. Daarom horen wij graag of jij tevreden bent over BuurtKadoos.


 ➜ Laat een review achter!