×

BuurtKadoos

18 maart 2020

Steun ondernemers, winkel verantwoord en help lokaal!

#steunondernemers #winkelverantwoord #shoplokaal

Bij BuurtKadoos geloven wij dat wonen, winkelen, werken en ontspannen de buurten leefbaar houdt. Tijdens deze crisis, waarin alles gedaan wordt om het coronavirus onder controle te krijgen, komen al deze elementen enorm onder spanning te staan. Daarom vragen wij juist nu: steun ondernemers!

Het besef is wel ingedaald, dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid moet nemen om verspreiding van het virus te voorkomen en/of vertragen. Die eendrachtigheid is nodig in de hele maatschappij. Daarom doen wij graag een appèl op iedereen, om rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften, boodschappen te doen bij de lokale middenstand. Schouder aan schouder kunnen we zorgen dat onze buurten straks ook nog leefbaar zijn. En dan hebben we al die ondernemers keihard nodig.

Wij zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die zich inzet in de gezondheidszorg en de hulpverlening. Ook willen wij onze waardering uitspreken naar alle ondernemers die consumenten blijven voorzien van alle nodige levensmiddelen en restaurants die besluiten om hun maaltijden voortaan te bezorgen.

Velen van hen hebben de sportclub of evenementen gesponsord de afgelopen jaren. Nu kunnen we hen steunen. Want wonen, winkelen, werken en ontspannen in de buurt zorgt voor sociale cohesie en welvaart. Laten we er zijn voor hen. Steun ondernemers, winkel verantwoord en help lokaal!

Op onze social mediakanalen zullen wij tips & tricks delen over hoe je ondernemers en kwetsbare mensen in jouw omgeving kunt ondersteunen. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere tijd.

Geplaatst door: Sonny
Categorie: Ondernemers, Tips