×

BuurtKadoos

26 februari 2020

Hoe BuurtKadoos bijdraagt aan een gezonde winkelstraat?

Één duidelijke missie voor de winkelstraat:

Ondernemers en consumenten bewegen om in actie te komen tegen de verminderde drukte in de winkelstraat. De afgelopen 10 jaar is het winkellandschap onherkenbaar veranderd. Het aantal webshops is verdrievoudigd en het aantal fysieke winkels in de winkelstraat neemt af. Door je aan te sluiten bij BuurtKadoos draag jij je steentje en laat je de winkelstraat weer stralen.


Drukte in de winkelstraat

De nieuwe buurtbewoners zijn consumenten die je met BuurtKadoos een persoonlijk welkomstgeschenk kan bereiken. Door middel van dit geschenk kan jij een unieke eerste kennismaking faciliteren. Zo laat je zien dat jouw onderneming om de buurt geeft. Potentiële nieuwe vaste klanten zien jouw voucher in de BuurtKadoos en hebben meteen sympathie voor jouw onderneming.


Drukte in de winkelstraat

Een deelname aan BuurtKadoos betekent ook dat jij verzekerd bent van de volgende 4 BuurtKadoos-beloftes:

  • 100% zichtbaarheid;
  • Gegarandeerd bereik;
  • Meetbare campagne;
  • Branche exclusiviteit.

Het fenomeen van de fysieke winkels vs. de online retailers wordt steeds vaker besproken in de media. Deze aandacht werkt postief. Daarom zie je de laatste tijd steeds vaker nieuwe initiatieven gelanceerd worden om het fysiek winkelen te bevorderen. Wil jij ook deel uitmaken van BuurtKadoos? Denk jij graag in oplossingen in plaats van problemen? Klik dan op de knop hieronder en vraag meer informatie aan! Meer informatie aanvragen! 

Geplaatst door: Sonny
Categorie: Ondernemers, Tips