×

BuurtKadoos

11 februari 2021

Geef deze Valentijn wat liefde aan de lokale ondernemer.

? Zondag is het weer zover; de dag van de liefde.

Door de pandemie spelen alle festiviteiten zich voornamelijk binnenshuis af. Dat zal voor Valentijnsdag niet anders zijn. Voor verliefde stellen die normaliter graag romantisch uit eten gaan vraagt dit om de nodige improvisatie. De impact voor de lokale ondernemer is echter veel groter. Valentijnsdag wordt niet voor niets in de volksmond een commerciële feestdag genoemd, er wordt nou eenmaal veel geconsumeerd om de liefde te betuigen. Dit jaar blijven de winkelstraten helaas angstvallig leeg. Daarom roepen wij op om dit jaar de liefde te betuigen aan de lokale ondernemer! Hieronder geven wij een aantal tips hoe je deze Valentijnsdag tot een succes maakt en tegelijkertijd de lokale ondernemer een extra steuntje in de rug geeft.

Jouw lokale favoriet

De winkels zijn sinds deze week weer open voor het afhalen van producten. De perfecte gelegenheid om contact op te nemen met jouw favoriete lokale boetiekje, parfumerie of kledingwinkel en daar een leuk kado aan te schaffen voor jouw Valentijn (én misschien wel voor jezelf ?). Om echt indruk te maken kun je ook een tegoedbon kado geven voor een lokaal restaurant. Zo heb je iets om samen naar uit te kijken!

Rozen zijn rood..

Breng een bezoekje aan jouw lokale bloemist en koop een mooi boeket voor jezelf of een ander. Een bos bloemen is veel meer dan alleen een romantisch gebaar. Lees hier waar bloemen nog meer goed voor zijn.

Ga je liever niet de deur uit? Bestel dan een boeket via Topbloemen. Zij werken samen met lokale bloemisten door heel Nederland, zo ondersteun je alsnog de lokale ondernemer. Ben je het afgelopen jaar verhuisd? Check dan deze blog voor een fijne korting.

Liefde gaat door de maag

We zijn inmiddels maar al te bekend met de gemakken van Thuisbezorgd, maar check ook eens de website van lokale restaurants. Grote kans dat zij heerlijke maaltijden bezorgen of ter afhaal aanbieden. Steek een gezellig kaarsje aan en het is net alsof je uit eten bent. Je bespaart jezelf een hoop werk én je steunt lokale ondernemers.

Skip de supermarkt

Heb jij de afgelopen maanden jouw culinaire kwaliteiten tot een hoogtepunt gebracht? Dan is Valentijnsdag de perfecte dag om je uit te sloven in de keuken. Sla de supermarkt even over en schaf de ingrediënten aan bij jouw lokale ondernemers. Daar krijg je vaak veel meer service en advies over de producten die je nodig hebt en het is een stuk lekkerder. Een win-winsituatie!

Valen-tour

Stippel een tour uit langs al jouw favoriete lokale ondernemers; voor ontbijt een verse croissant van de bakker om de hoek met een heerlijke kop koffie to-go van de plaatselijke bistro. Voor de lunch een vers belegd broodje uit het handje. Een warm glas glühwein voor borreltijd en om de dag af te sluiten een heerlijke pizza van jouw favoriete pizzeria. De minimaal 10.000 stappen die je daarvoor moet zetten compenseren natuurlijk ruimschoots.

Geef je waardering!

Heb je het perfecte kado gevonden of heerlijk gegeten dankzij jouw lokale ondernemers? Laat dan een Google review achter. Zo blijft hun online rating relevant en moedig jij andere consumenten aan om deze lokale parel ook een bezoek te brengen. Lees hier hoe je gemakkelijk een Google-review achterlaat. Het kost je niets!

Geplaatst door: Sonny
Categorie: Ondernemers, Tips