×

BuurtKadoos

Deelnemers


Wij geloven dat wonen, werken, winkelen en ontspannen buurten leefbaar houdt. Dat kunnen wij niet alleen. Dat doen wij met ondernemers én met bewoners, want samen staan we sterk. Hopelijk haal je als ambitieuze ondernemer inspiratie uit de succesvolle klantverhalen van andere ondernemers en sporen ze je aan tot actie. Want als er nou een ding is dat deze bedrijven gemeen hebben, dan is het wel dat ze actie ondernemen!


gvb

GVB

vervoer

GVB draagt bij aan de bereikbaarheid, leefbaarheid en mobiliteit voor mensen in Amsterdam en omgeving. Reizigers staan centraal in alles wat GVB doet. GVB verzorgt het OV in en rond Amsterdam.


 ➜ Lees hier meer over! 
mobian

MOBIAN

mobiliteit

Ontdek onze meest populaire bestemmingen met MOBIAN. Op de mobiliteitshubs van MOBIAN kun je jouw auto parkeren en overstappen op verschillende diensten zoals fietsen of taxi’s.


 ➜ Lees hier meer over! 
woonrijk

Woonrijk Langedijk

woonwarenhuis

Woonrijk Langedijk is één van de mooiste en meest toonaangevende woonwarenhuizen van Noord-Holland. Bij Woonrijk Langedijk kunt u terecht voor alle woonstijlen op 12.000 m2 onder één dak.


 ➜ Lees hier meer over! 

vitesse

Vitesse

voetbal

Via BuurtKadoos verwelkomt Vitesse nieuwe buurtbewoners in de regio Arnhem. Vitesse is van en voor de regio. De club brengt de regio samen als het eerste elftal speelt. Dit sluit aan bij de visie van BuurtKadoos.


 ➜ Lees hier meer over!